Hoe lang duurt het voordat ik me zorgen moet maken over hoofdpijn?

Raadpleeg uw arts als uw hoofdpijn vaak voorkomt, u al meer dan een paar dagen hoofdpijn heeft gehad of als uw hoofdpijn u stress of zorgen veroorzaakt. Hoewel meestal onschadelijk, kan hoofdpijn wijzen op een noodsituatie.

Hoe lang duurt het voordat ik me zorgen moet maken over hoofdpijn?

Raadpleeg uw arts als uw hoofdpijn vaak voorkomt, u al meer dan een paar dagen hoofdpijn heeft gehad of als uw hoofdpijn u stress of zorgen veroorzaakt. Hoewel meestal onschadelijk, kan hoofdpijn wijzen op een noodsituatie. Maar sommige symptomen van migraine kunnen lijken op die van een beroerte. Een persoon met migraine met aura kan bijvoorbeeld korte tijd verlies van gezichtsvermogen ervaren; tintelingen en gevoelloosheid in het gezicht, handen of andere delen van het lichaam; en spraak- en taalproblemen zoals het niet kunnen zeggen van woorden, slurren of mompelen tijdens een migraineaanval.

Een persoon met familiale of sporadische hemiplegische migraine kan dezelfde symptomen hebben als die bij migraine met aura en motorische of spierzwakte aan één kant van het lichaam.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *