Wanneer is het tijd om naar een dokter te gaan voor hoofdpijn?

Verergering of verbeter niet met het juiste gebruik van vrij verkrijgbare medicijnen. Als een van deze rode vlaggen voor hoofdpijn aanwezig is, wil uw arts u evalueren door vragen te stellen over uw hoofdpijn en algemene gezondheid, en door fysieke en neurologische onderzoeken uit te voeren.

Wanneer is het tijd om naar een dokter te gaan voor hoofdpijn?

Verergering of verbeter niet met het juiste gebruik van vrij verkrijgbare medicijnen. Als een van deze rode vlaggen voor hoofdpijn aanwezig is, wil uw arts u evalueren door vragen te stellen over uw hoofdpijn en algemene gezondheid, en door fysieke en neurologische onderzoeken uit te voeren. Op basis van deze beoordelingen kan uw arts vaststellen of verdere tests nodig zijn. Dergelijke hoofdpijn wordt clusterhoofdpijn genoemd omdat ze de neiging hebben om in groepen voor te komen - je kunt ze meerdere keren per dag krijgen gedurende een periode van dagen tot weken, die dan maanden of jaren kunnen verdwijnen, om later terug te komen.

Als u last heeft van frequente of extreme hoofdpijn of als uw hoofdpijn gepaard gaat met andere symptomen, kunnen artsen van Beaumont u helpen. Een migrainehoofdpijn is een pijnlijke en soms terugkerende hoofdpijn die snel verschijnt, vaak met hevige pijn in het tempelgebied aan één kant van het hoofd, die zich kan uitstrekken tot het gezicht, de sinussen, de kaak en de nek. Als u uw typische ernstige hoofdpijn of migraine heeft en geen nieuwe symptomen heeft, is de kans dat deze tests nuttig zullen zijn extreem laag en hebt u het recht om ze te weigeren (zie 5 dingen Migraine en hoofdpijn Patiënten en artsen moeten vragen). De meerderheid van de personen die naar een eerste hulp komen voor ernstige hoofdpijn of migraine krijgt geen blijvende resultaten van de medicijnen die in de Eerste Hulp worden gegeven, dus het hebben van een goed langetermijnplan en relatie met een poliklinische arts die uw hoofdpijnstoornis behandelt, is erg belangrijk.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *